Bli med på laget!

Vi er alltid på utkikk etter gode hoder!Send oss en mail for en uforpliktende prat.

Dette er våre viktigste saker

Vi finner ut hvor mye du kan spare
Vi regner ut hvor mye du kan spare på strøm ved å analysere dine strømregninger.

Strømtjenesten hvor du må spare for å bli kunde
Når du blir strømkunde av Elekt, minimum halverer du den delen av regningen som går rett til strømleverandøren din.

Grønn strøm for
alle penga

Bærekraft er viktig for alle. Du kan velge akkurat hvilke energikilder som skal lage strømmen du kjøper – alltid fornybart.

Ingen forpliktelser, garantert bedre priser
Det koster ingenting å sjekke hvor god strømavtale du har i dag. Vi har ingen bindingstid og du velger selv om du vil overføre ditt strømabonnement til oss.

Vi er Elekt

Elekt er et teknologiselskap, startet av en liten gjeng lidenskapelige fagfolk som brenner for gode energiløsninger til ærlig og riktig pris.

Vi har skapt en tjeneste som skal vise vårt engasjement og det ansvaret vi har tatt på oss for at strømkunder i Norge skal få den beste kjøperopplevelsen, den beste prisen og den reneste strømmen på markedet. Tjenesten analyserer dine strømfakturaer og viser deg hvor god din nåværende strømavtale er og om du kan spare penger på å benytte deg av vår smarte strømtjeneste.

Elekt ble startet i 2018 av Arnt Inge Sætern, Tom Reinert Johansen og Kim Bjerkevoll. I dag teller vi åtte ansatte, alle fra kraft- og IT-bransjen. Til sammen har vi nesten 200 år med bransjeerfaring!

Vi har solide eiere og et meget kompetent styre i ryggen, som bidrar til selskapets utvikling og vekst. For tiden jobber vi med flere spennende samarbeidspartnere slik at flest mulig skal få tilgang til vår strømtjeneste.

Interessert?

Logg inn via Vipps og last opp din strømfaktura. Så forteller vi deg hvor mye du kan spare ved å bytte til Elekt!