Kunne du tenkt deg å jobbe i Elekt?

Vi ønsker oss de beste med på laget når vi skaper fremtidens strømselskap. Vår innovasjon er innsiktsdrevet og motivert av å skape verdi for kundene. Strøm er bare strøm.

Se ledige stillinger
Elekt - En feelgood fra hverdagen

Du har kanskje lest om oss i VG, Shifter, e24 eller hørt om oss på P4?

Vi har gått høyt ut og sagt at tiden for å tjene penger på strøm er forbi. Vi har valgt å heller utvikle tjenester som kundene vil betale for, fordi og bare fordi, tjenestene er verdifulle for dem. Da må vi kjenne kundene godt og vise at vi setter pris på dem. Vår innovasjon er innsiktsdrevet og motivert av å skape verdi for kundene. Strøm er bare strøm.

Når kundene forstår hva de tradisjonelle strømselskapene faktisk selger, så velger de bort å betale for telefonsalg og lokketilbud på gaten. I Elekt snakker vi om valgfrihet og kundekonsepter som skal styrke kundene i forholdet til leverandør, og til eget strømforbruk.

I ryggen har vi solide eiere, kjente investorer og et svært kompetent styre. Dette gjør at vi har det beste fra begge verdener - drivkraften og ambisjonene til en tech-startup og ressursene til å gjøre det vi er best på!

Hils på teamet

Vi har mange dyktige medarbeidere i Elekt. Her møter du noen av dem som forteller hva de gjør i sin rolle og hvorfor de gleder seg til å gå på jobb hver dag. Sammen skal vi endre en hel bransje, ved å utvikle gode og kundeorienterte løsninger!

Hils på teamet
Hva sier kundene om Elekt?

Skulle tro prisen var for god til å være sann, men ingenting som tyder på det. Godt å vite at man har billig avtale, selv om strømprisen er rådyr for øyeblikket 👌

Ragnhild, bytt.no

Veldig god kundebehandling og strømmen er billig. Hadde aldri hørt om selskapet, men ønsker de alt vel og at andre kunder får øynene opp for dette.

Gisela B, bytt.no

Hyggelig og kjapp kundeservice. Særdeles brukervennlig oppsett.

Marcus L, bytt.no

Ofte stilte spørsmål

 • Hvem kan jobbe i Elekt?+

  I Elekt er vi opptatt av å se mennesker og gi alle en sjanse. Om du ikke trivdes spesielt godt på skolen, eller har noen hull i CVen har ikke dette noe å si - så lenge du er dyktig og har lyst og vilje! Det skal være både gøy, krevende og meningsfylt å jobbe i Elekt - Sammen sørger vi for at alle skal glede seg til å komme på jobb :)

 • Hvordan bygger dere et godt arbeidsmiljø?+

  I tillegg til å ha det gøy på jobb i hverdagen finner vi på sosiale aktiviteter sammen nå og da. Vi har blant annet vært på Jotunheim e-sportsenter, besøkt Visit Bjørn og fått gode historier vært på Snefuglen gård på teambuilding og på julebordet hadde vi egen trubadur!


 • Hvor holder dere til?+

  Vi holder til sentralt i Trondheim, ikke langt unna Sentralstasjonen. Vi sitter i åpent kontorlandskap, slik at vi enkelt kan samarbeide. Vi har i tillegg et kreativt rom fylt med sakkosekker og et stoooort whiteboard, flere møterom, et telefonrom og en sosial sone :)

 • Hvordan er kulturen i Elekt?+

  Vi er 11 ansatte med ulike bakgrunner. Det kan være vanskelig å definere én enkelt kultur. Likevel har vi verdier som vi liker å leve etter. De er ting som å levere ærlige og åpne tilbakemeldinger, oppmuntre folk til å ta eierskap til prosjekter og støtte innovasjon på jobben. Vi liker å oppføre oss som ett team hos Elekt. Vi tror at hvis alle arbeider som én, kan vi gjøre verden til et smartere sted sammen.

  Hos oss skal man få være seg selv og vi dyrker ulikheter, fordi det skaper et verdifullt mangfold. Vi setter kundene i sentrum, og leter uoppfordret etter forbedringer som kan øke verdien for våre kunder. Vi tar ansvar og får frihet til å styre sin egen arbeidsdag.

 • Hvem er Elekt?+

  Elekt er et teknologiselskap, startet av en liten gjeng lidenskapelige fagfolk som brenner for gode energiløsninger til ærlig og riktig pris. Tiden for å tjene penger på salg av strøm er over, derfor har vi null profitt på den strømmen vi selger, og tjener penger på valgfrie tilleggstjenester som kan spare deg enda mer penger på strøm.

  Bak Elekt står tidligere Trønderenergi-topp Arnt Inge Sætern, som sammen med partnerne Tom Reinert Johansen og Kim Bjerkevoll har brukt tre år på å utvikle en algoritmebasert teknologi som identifiserer og beregner strømaktørenes fortjenestemargin.

  "Visjonen når vi startet Elekt var å endre strømbransjen til glede for alle strømkunder."

  Med på eiersiden i Elekt er blant annet FosenKraft Energi, Ren Røros, tidligere Sparebank 1 SMN-sjef Finn Haugan, eiendomsmilliardær Ivar Koteng og eks-Aker-topp Leif Arne Langøy.

 • Hvorfor heter dere Elekt?+

  Det er enkelt, kortfattet og uten noe dilldall. Hele vårt konsept er bygget på valgfrihet for kundene, og at kundene selv har mulighet til å velge det de har behov for - Noe som gjenspeiles i navnet.