Jobb i Elekt?

Elekt utfordrer den gamle måten å selge strøm på, og har konsesjon som betalingsforetak som gjør at vi har mulighet til å bygge løsninger som faktisk forenkler.

Det er ikke bare, bare å være med på å endre en hel bransje, men det er det vi skal og det er det vi gjør. Vi ønsker oss de beste med på laget når vi skaper fremtidens strømselskap.

Vår innovasjon er innsiktsdrevet og motivert av å skape verdi for kundene. Strøm er bare strøm.

Elekt - En feelgood fra hverdagen

Du har kanskje lest om oss i VG, Shifter, e24 eller hørt om oss på P4?

Vi har gått høyt ut og sagt at tiden for å tjene penger på strøm er forbi. Vi har valgt å heller utvikle tjenester som kundene vil betale for, fordi og bare fordi, tjenestene er verdifulle for dem. Da må vi kjenne kundene godt og vise at vi setter pris på dem. Vår innovasjon er innsiktsdrevet og motivert av å skape verdi for kundene. Strøm er bare strøm.

Når kundene forstår hva de tradisjonelle strømselskapene faktisk selger, så velger de bort å betale for telefonsalg og lokketilbud på gaten. I Elekt snakker vi om valgfrihet og kundekonsepter som skal styrke kundene i forholdet til leverandør, og til eget strømforbruk.

I ryggen har vi solide eiere, kjente investorer og et svært kompetent styre. Dette gjør at vi har det beste fra begge verdener - drivkraften og ambisjonene til en tech-startup og ressursene til å gjøre det vi er best på!

Møt teamet

Vi har mange dyktige medarbeidere i Elekt. Her møter du noen av dem som forteller hva de gjør i sin rolle og hvorfor de gleder seg til å gå på jobb hver dag. Sammen skal vi endre en hel bransje, ved å utvikle gode og kundeorienterte løsninger!

Ledige stillinger

Vi søker Visuell designer / grafisk designer

Brenner du for å løfte frem gode kundeopplevelser gjennom godt design?

Elekts løsninger forenkler hverdagen til strømkunder over hele Norge. Vi jobber kontinuerlig med å utvide vårt produkttilbud ved egen produktutvikling. Vi skal vokse fremover, så her får du mulighet til å bestemme hvordan veien videre skal se ut!

Vi søker Kundekonsulent

Er du glad i å snakke med folk og skape gode kundeopplevelser?

Strømbransjen oppleves av mange som kompleks og uoversiktlig - dette ønsker vi å gjøre noe med! I takt med veksten vi opplever ønsker vi å styrke vår kundeservice for å hjelpe alle som trenger hjelp eller har spørsmål om våre tjenester eller strømavtalen vi tilbyr.


Vi søker App-utvikler

Ønsker du å være med å skape hverdagsmagi for våre kunder?

Vi jobber kontinuerlig med å utvide vårt produkttilbud ved egen produktutvikling. Vi skal lansere mange spennende funksjoner i appen vår fremover, så her får du mulighet til å være med å bestemme hvordan veien videre skal se ut!

Vi søker Digital Markedsfører

Kommer snart

Sammenlign strømavtalen din

Hei! Vi bruker Vipps for å logge deg på tjenesten. Enkelt, trygt og helt uforpliktende 😊

Logg inn med