Null profitt, hvordan er det mulig å drive sånn?

Som med de fleste vekstselskaper går vi ikke med overskudd, men satser tvert imot på vekst. Vi har sterke investorer i ryggen som ser etter langsiktig verdiskapning foran kortsiktig vinning. Vi har en visjon om at vi ikke skal tjene penger på strømmen, men heller på tilleggstjenester. Vi har også mye lavere kostnader enn de største konkurrentene våre ettersom vi verken har telefonselgere eller fordyrende mellomledd.

Uten binding.
Ingen skjulte kostnader.

Hvordan tjener vi penger?


Når vi sier at vi ikke skal tjene penger på strøm så er det ikke dermed sagt at vi ikke skal tjene penger i det hele tatt. Våre inntekter skal komme fra valgfrie tilleggstjenester som kunder kan velge å betale for, for eksempel smart elbillading, strøm og nettleie på samme faktura, forbruksanalyse eller integrasjon mot tredjepartsløsninger. Når vi snart lanserer Elekt+, kan man selv velge om man ønsker disse tjenestene.


Det finnes flere eksempler på selskaper med lik forretningsmodell:


Flyselskaper – Selger mange av sine flyreiser til kostpris eller med tap, men tjener på å selge setereservasjon, bagasjeplass, kaffe og mat.


Spotify – Musikken kan du høre gratis, men vil du høre så mye du vil, uten reklame og offline må du betale for det.


TV pakker – Et lite utvalg TV-kanaler er inkludert i en basispakke, men vil du se et bredere utvalg sport, film eller underholdning må du oppgradere.


Snart lanserer vi Elekt+, en utvidelse av appen vår som gir mer funksjonalitet - til en rimelig pris!

Sammenlign strømavtalen din

Hei! Vi bruker Vipps for å logge deg på tjenesten. Enkelt, trygt og helt uforpliktende 😊

Logg inn med