Om oss

Vi utfordrer den gamle måten å selge strøm på, og har konsesjon som betalingsforetak som gjør at vi har mulighet til å bygge løsninger som faktisk forenkler. Vi ansatte i Elekt er en jordnær gjeng med en lang bakgrunn fra strøm og IT. Vår kultur er basert på åpenhet og en "få-det-gjort"-holdning. Det å gjøre strøm enkelt er vanskelig. Etter 3 år med teknologiutvikling har vi lansert en tjeneste som vi tror vil forenkle hverdagen til hvermannsen!

Strøm helt enkelt

Folk forventer at strømmen funker og bare er der. Og det skal vi selvfølgelig sørge for. Likevel er strøm nesten litt magisk, og noen ganger litt skummelt - det vet alle som har fått seg en skikkelig karamell💥 Er det derfor vi vegrer oss for å bytte strømleverandør, selv om de fleste kjenner på seg at de nok betaler for mye? Og for hva?

Strøm blir hverken bedre eller dårlige om du betaler mer eller mindre for den. Men så er det noe med kilowattimer, spotpris, fastpris og påslag som gjør at folk bare gir opp. Og så er det litt vondt å innse at leverandøren man har hatt i mange år har lurt deg. Det skjønner vi. Så vi har gjort strøm veldig enkelt.

  • Faktura med kun to linjer (spotpris og påslag).
  • Én avtale, én pris.
  • 12 måneder prisgaranti, så du slipper bekymre deg for endringer.

Strøm har vært billig i Norge, så det har ikke vært så farlig. Men nå er det ekte penger å spare på en god strømavtale. Vi vil ha markedets beste. Folk trenger ikke å ta vårt ord for det. Det er bare å sjekke opp den avtalen du har mot det vi kan tilby, så ser man om det er penger å spare - eller ikke.

Vi vet godt at vi er radikale, at vi er tidlig ute og må løpe fort. Det er ikke bare, bare å være med på å endre en hel bransje, men det er det vi skal og det er det vi gjør. Det er ikke alle som kommer til å forstå hvordan vi kan drive business når vi ikke vil gjøre business av strøm. De om det. Når vi ikke tjener penger på strøm må vi finne andre tjenester som kundene vil betale for, fordi og bare fordi, tjenestene er verdifulle for dem. Da må vi kjenne kundene godt og vise at vi setter pris på dem🥰 Vår innovasjon er innsiktsdrevet og motivert av å skape verdi for kundene. Strøm er bare strøm.

Den gamle måten å selge strøm på er uansett forbi. Vi er ikke alene om å forstå det. I Elekt så feirer vi at vi er med på å bygge en helt ny kategori sammen med andre nestegenerasjonsleverandører av strøm. Det finnes flere, men Tibber er kanskje mest kjent akkurat nå. De har gjort en kjempejobb for å vekke folk, og skape en gryende erkjennelse av at det gamle strømregimet blir for dumt. Vi i Elekt må være enda bedre. For der Tibber er for spesielt interesserte, så er Elekt for folk flest. Vi skal være med på å lære enda flere kunder å forvente åpenhet og kreve mer strøm for pengene. Det er mulig den billigste strømmen er den du ikke bruker, men det er jo greit å betale minst mulig for den strømmen man bruker også. Vi synes ikke det skal være nødvendig å ha strømsparing som hobby eller livsstil. Lev som du vil, bare betal litt mindre for strømmen.

Har du en leverandør som tjener penger på salg av strøm?

Da har du nok en dårlig deal! Det finnes mange måter å tjene penger på. Strøm, som er en nødvendighet, burde ikke være en av dem.


Elekt er derfor det første strømselskapet i Norge hvor du kun betaler det strømmen koster på strømbørsen (spotpris), uten fast månedsbeløp og uten bindingstid. Vi satte en ny standard, og la press på hele bransjen - og vi feirer at flere har gjort det samme!

Det eneste påslaget vi har er 1 øre/kWh som utelukkende går til å dekke lovpålagte avgifter og andre kostnader knyttet til å levere strøm hjemme hos deg - Dette er altså penger som går rett ut igjen. Det betyr at vi har null profitt på den strømmen vi selger.

Sjekk avtalen din nå!