Hils på folkene i Elekt

Visjonen når gründerne startet Elekt var å bidra til å omstille strømbransjen i retning av å bli mer kundeorientert. Det viktigste suksesskriteriet er å få med seg et lag av dyktige medarbeidere som deler visjonen, og legge til rette for at de trives, utvikles og lykkes sammen. Vi har allerede skapt en solid kultur i selskapet med fokus på god stemning og høy gjennomføringsevne.

- Arnt Inge

Arnt Inge Sætern, Gründer og CEO

Arnt Inge er en skikkelig trivelig type og har tatt med seg verdiene fra bygda. Han er opprinnelig fra Hattfjelldal i Nord-Norge. Han har en innstilling om at alt er mulig så lenge man er villig til å jobbe hardt, har god folkeskikk og er til å stole på. Han kommer fra konsernledelsen i Trønderenergi og har jobbet 20 år innen strømbransjen, i tillegg er han utdannet sivilingeniør.

"Jeg trives best i et miljø hvor alle har et sterkt ønske om å lykkes sammen, og hvor vi skaper produkter og tjenester som skaper verdi i kundenes hverdagsliv".

I Elekt er vi også sterke i troen på at en liten gruppe med dedikerte mennesker kan utgjøre en stor forskjell. Det skal vi også bevise når vi nå endrer strømbransjen til glede for alle strømkunder.

Tom Reinert Johansen, Gründer og CFO/COO

Før Tom startet gründerreisen i Elekt var han daglig leder i TrønderEnergi Marked. Han har bakgrunn fra Forsvaret hvor han jobbet i nesten 10 år bl.a. som sjef for Musikktroppen i Kongens Garde og er utdannet siviløkonom. Han er en kløpper på kreative prosesser understøttet av en planmessig struktur og viktigst av alt - Tom brenner for nyvinninger!

"Jeg har alltid hatt interesse for alt som gjør livet lettere, billigere eller mer komfortabelt. Det være seg cd/minidisc på 90-tallet til elbil og matlevering rett på døra nå i nyere tid.

Tankene mine vandrer ofte til hverdagsproblematikk som jeg ser ikke er løst og som noen burde finne en løsning på. For eksempel hvordan vi kan løse tidsklemma ved å handle inn, lage middag og rydde opp etterpå.

Å bli gründer er på en måte den ultimate «testen» der man må stole fullt og helt på seg selv, sine med-gründere og etter hvert andre kolleger. Det er også meget tilfredsstillende å kjenne på kroppen at man er med på å løse virkelige menneskers hverdagsproblemer."

Kim Bjerkevoll, Gründer og CTO

Etter over 20 år med erfaring fra blant annet DNB og Powel innen teknologiutvikling ble Kim med på gründerreisen! Han har sørget for at vi har bygd en solid teknologi-plattform og gjort det umulige mulig. Kim er utdannet sivilingeniør innen Computer Science og sørget for at vi kan utvikle nye og innovative løsninger som kommer kundene til gode!

Maren Kamp, CMO

Maren har bakgrunn fra datadrevet markedsføring og robotisering av digitale markedsføringsaktiviteter. Før hun ble en del av Elekt-teamet, jobbet hun i konsernledelsen som Chief Digitalisation Officer og Growth Director i et internasjonalt teknologiselskap, med ansvar for bl.a. produktutvikling og forretningsutvikling.

"I Elekt så jeg en unik mulighet til å bli med på en spennende reise, hvor jeg fikk lov til å være med å skape noe helt nytt. Alt ligger til rette for at vi skal lykkes videre, og jeg er sikker på at dette kommer til å bli noen av de mest lærerike årene i min karriere!"

Magnus Rosenvinge Hjelle, CCO

Magnus er utdannet siviløkonom og har jobbet 7 år i kraftbransjen, hovedsakelig med salg, marked og forretningsutvikling. Han er fast bestemt på at strømbransjen trenger endring. Kundene er fortapt i en jungel av strømavtaler som er vanskelige å sammenligne. I tillegg har bransjen stor innflytelse over elektrifiseringen av Norge.

"Bransjen må gjøre det enkelt, smart og billig for folk å redusere strømforbruket sitt, og jeg tror Elekt er i posisjon til å drive denne utviklingen."