Hva koster det å bruke Elekt?

Elekt var det første strømselskapet i Norge som ikke tok profitt på strømmen vi selger, og samtidig fjernet det faste månedsbeløpet. Vi tilbyr en spotprisavtale med kun 1 øre påslag/kWh.

Sjekk dagens spotpris

Følger markedsprisen time for time.

Strømprisen (spotprisen) endrer seg hver time gjennom døgnet, og alle strømleverandører kjøper strømmen fra strømbørsen Nord Pool for samme pris. Skal du sammenligne priser må du derfor se på hva forskjellige strømselskaper opererer med som påslag per kWh og fastbeløp per måned.

Sammenligningstjenesten vår sjekker om du betaler for mye for strømmen i dag ved å analysere din strømregning mot hva strømmen har kostet å kjøpe på Nord Pool.

Sjekk om du betaler for mye

Elekt kåret til suveren vinner av spotpris-avtalen som er best for kundene!

"Elekt krever ingen månedsavgift og har kun 1 øre i påslag. Den kombinasjonen er det ingen som slår."

Europower Energi, 15. februar 2022

Se kåringen her

Elekt kåret til Norges beste langvarige strømavtale av bytt.no

"Av 274 strømavtaler har Elekt AS så langt i august 2022 den beste strømavtalen blant de som har 24 måneder eller mer i prisgaranti."

Bytt.no, august 2022

Vi setter en ny standard ved å kun ha et påslag på 1 øre/kWh, ingen fastbeløp og ingen bindingstid. Påslaget dekker handelskostnader og offentlige avgifter. Med dette legger vi press på hele bransjen, som preges av høye påslag, unødvendige tilleggsprodukter og lokketilbud.