Elekt kåret til Norges billigste strømavtale som er svært langvarig av bytt.no

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. I strømmarkedet har vi i desember sammenlignet 303 spotprisavtaler fra 98 strømleverandører.

Bytt.no har sammenlignet priser og vilkår på alle 303 strømavtaler på markedet fra 98 strømleverandører - Vi i Elekt, ble kåret til Norges billigste strømavtale som er svært langsiktig!

Bli strømkunde av Elekt

Null bindingstid og uten fastbeløp.

Du betaler kun ditt strømforbruk (spotpris fra Nord Pool + 1 øre/kWh påslag).

Slik finner bytt.no de billigste strømavtalene

Informasjonen om strømavtalene henter bytt.no hver eneste time direkte fra Forbrukerrådet, slik at du kan stole på at prisene du ser på Bytt.no alltid er oppdatert.

For å finne de billigste strømavtalene hensyntar bytt.no pris og prisgaranti. Nytt fra 2020 var at strømleverandørene måtte oppgi hvor lenge prisene og påslaget kunne stå uforandret - en såkalt prisgaranti. Tidligere har strømleverandørene endret priser på kort varsel, men med prisgaranti får du altså vite hvor lenge leverandøren garanterer at de ikke endrer strømavtalen.

Prisgaranti må ikke forveksles med bindingstid. I denne kåringen har bytt.no ekskludert alle strømavtaler med bindingstid.

En god huskeregel: Når du leser prisgaranti - tenk varighet. Dersom prisgarantien er 12 mnd betyr det at strømavtalen varer i ett år før strømleverandøren kan flytte deg over på en annen avtale.

Det er veldig stort for oss å bli kåret til Norges billigste strømavtale som er svært langvarig, og vi garanterer prisen for hele 24 måneder :)

Du kan lese mer om kåringen her:

Hvis du vurderer å bytte til Elekt, Norges billigste strømavtale som er svært langsiktig, kan du ta en titt og lese mer hva andre synes om selskapet, kundeservice og brukervennlighet på bytt.no: https://www.bytt.no/erfaringer/strom/elekt-as

Bli strømkunde av Elekt

Null bindingstid og uten fastbeløp.

Du betaler kun ditt strømforbruk (spotpris fra Nord Pool + 1 øre/kWh påslag).

Sammenlign strømavtalen din

Hei! Vi bruker Vipps for å logge deg på tjenesten. Enkelt, trygt og helt uforpliktende 😊

Logg inn med