Hva er en lureavtale egentlig?*

* Også kjent som "hva får du ikke hos Elekt"

1) Woho, for en deal!

Gode tilbud finner du over alt, de kan hete «gratis strøm ut året», «topp 10 garanti», eller «1 mnd gratis strøm» eksempelvis. Forlokkende? Absolutt!

2) Når du blir kunde

Husk at telefonselgere skal ha provisjon, derfor tilbyr de deg aldri den billigste avtalen de har. Gratismåneder med strøm må også tjenes inn på et senere tidspunkt.

3) Tiden går

Over tid vil de fleste strømselskaper prøve å øke sine marginer, enten ved å endre vilkårene på avtalen, flytte deg over på en ny avtale eller tilby deg forsikring eller andre tilleggsprodukter som du strengt tatt ikke har bruk for.

4) Du er en gullkunde!

Er det lenge siden du har byttet strømavtale, er det sannsynlig at strømselskapet har høy fortjeneste på deg. Akkurat som med bankrenta og forsikring, må strømavtalen følges opp en gang i året – ellers sponser du strømselskapets julebord!

Sjekk om du har en lureavtale!

Vi i Elekt ønsker en rettferdig strømbransje, uten luretilbud og juksepriser. Derfor har vi utviklet en teknologi som regner ut hvor mye ditt strømselskap tjener på deg som kunde. Hvis strømavtalen din viser seg å være god, er vi glade på din vegne. Hvis ikke, kan vi tilby deg en billig og rettferdig strømavtale som du kan være trygg på at ikke endrer seg i fremtiden.

Sjekk om du betaler for mye!