Sammen skal vi endre strømbransjen!

Besparelse AS, gjennom Facebook-gruppen Prismatch Strøm, har vært med på å bygge økt kunnskap om strøm hos det norske folk.

Vår felles visjon er å skape en sunnere og mer bærekraftig strømbransje sammen med forbrukerne. Dette gjør vi ved hjelp av å øke kunnskapen hos forbrukerne og ved hjelp av smart teknologi.

Prismatch Strøm har hjulpet folk over hele landet med å forstå vilkårene i sine strømavtaler og hjulpet sine medlemmer med å kutte strømregningene. Ved hjelp av vår fakturarobot, som automatisk analyserer strømregningene, får de nå mulighet til å hjelpe enda flere!

Strøm blir verken bedre eller dårligere om du betaler mer eller mindre for den. Men så er det noe med kilowattimer, spotpris og fastpris og påslag som gjør at folk gir opp. Og så er det litt vondt å innse at leverandøren du har hatt i mange år har lurt deg. Det skjønner vi, sier Arnt Inge Sætern, daglig leder for Elekt. Derfor vegrer man seg kanskje for å bytte strømleverandør, selv om de fleste kjenner på seg at de nok betaler for mye.

Som en del av samarbeidsavtalen med Elekt skal Prismatch strøm også kontrollere at vilkårene som tilbys kundene av Elekt blir etterfulgt. De har også utformet sin egen sertifiseringsordning som er et kvalitetsstempel for selskapene som blir med på den.

-Det er ikke bare, bare å endre en hel bransje, men det er det vi skal og det er det vi gjør. Den gamle måten å selge strøm på er uansett snart forbi. Vi er ikke alene om å forstå det. Vi skal være med på å lære enda flere kunder å forvente åpenhet og kreve mer strøm for pengene, kommenterer Sætern.

Gjennom samarbeidet med Elekt vil også teamet bak Prismatch strøm få mulighet til å hente en liten provisjon på 100 kr pr. kunde, noe som muliggjør at de kan bruke mer tid på arbeidet med å endre strømbransjen. Frem til nå har dette blitt gjort hovedsakelig på dugnadsbasis.

Sammenlign strømavtalen din

Hei! Vi bruker Vipps for å logge deg på tjenesten. Enkelt, trygt og helt uforpliktende 😊

Logg inn med