Ser du ikke forbruket i appen? Elhub foretar oppdateringer, de neste dagene vil det derfor være litt treghet før man ser forbruket i appen.

Sammen skal vi endre strømbransjen!

Prismatch Strøm + Elekt = Sant💛

Facebook-gruppen Prismatch Strøm har hjulpet folk over hele landet med å forstå vilkårene i sine strømavtaler og hjulpet sine medlemmer med å kutte strømregningene. Ved hjelp av vår fakturarobot, som automatisk analyserer strømregningene, får de nå mulighet til å hjelpe enda flere!


Strøm blir verken bedre eller dårligere om du betaler mer eller mindre for den. Men så er det noe med kilowattimer, spotpris og fastpris og påslag som gjør at folk gir opp. Og så er det litt vondt å innse at leverandøren du har hatt i mange år har lurt deg. Det skjønner vi, sier Arnt Inge Sætern, daglig leder for Elekt. Derfor vegrer man seg kanskje for å bytte strømleverandør, selv om de fleste kjenner på seg at de nok betaler for mye.


-Det er ikke bare, bare å endre en hel bransje, men det er det vi skal og det er det vi gjør. Den gamle måten å selge strøm på er uansett snart forbi. Vi er ikke alene om å forstå det. Vi skal være med på å lære enda flere kunder å forvente åpenhet og kreve mer strøm for pengene, kommenterer Sætern.